PERSBERICHT: Nieuw! Benecol lanceert yoghurt drink met kokosnoot

Benecol KOKOSNOOT, een heerlijk frisse yoghurt drink met plantstanolen om de cholesterol te verlagen

Kokosnootfans opgelet! Benecol houdt de zomer wat langer in het land en lanceert de Benecol KOKOSNOOT. Deze drink heeft een bewezen cholesterolverlagend effect dankzij de aanwezigheid van plantenstanolen. Daarnaast is de Benecol yoghurtdrink met kokosnoot ook gezond voor je hart dankzij zijn extra boost aan vitamine B1. 

Cholesterolverlagend
Heb je een te hoog cholesterolgehalte? Of wil je graag preventief je cholesterol onder controle houden? Met de plantstanolen in Benecol verlaag je op een gemakkelijke manier je cholesterol. Verschillende studies* wezen immers al uit dat plantenstanolen de cholesterol doeltreffend verminderen. Eén Benecol yoghurt drink per dag verlaagt je cholesterol reeds met 7-10% in twee à drie weken.  

De Benecol KOKOSNOOT is de vierde variant in het gamma en voegt een exotische toets toe aan de categorie. Het is namelijk de eerste yoghurt drink met kokossmaak. Je vindt naast Benecol Kokosnoot ook de yoghurt drinks natuur, aardbei, perzik & abrikoos.

Ben je op zoek naar een gezonde, gemakkelijke en lekkere manier om je cholesterol onder controle te houden? Rep je dan naar de dichtstbijzijnde supermarkt!

Aanbevolen verkoopprijs**: 4,89 EUR/pack van 6 drinks

*Alle Benecol®-producten bevatten plantenstanolen, een uniek voedingsingrediënt dat de cholesterol actief verlaagt. De doeltreffendheid daarvan is aangetoond door meer dan 70 gepubliceerde klinische studies naar tal van parameters, uitgevoerd bij uiteenlopende populaties en patiëntengroepen. De voordelen worden eveneens aanbevolen door verschillende internationale richtlijnen voor de preventie en behandeling van hart- en vaataandoeningen en dyslipidemie. Ook de Europese Unie heeft een gezondheidsclaim van plantenstanolen goedgekeurd.

** Prijs is de verantwoordelijkheid van de retailer. Benecol kan enkel aanbevelingen doen.

Contacteer ons
Over Benecol

Benecol® is het enige gamma voedingsproducten dat plantenstanolesters bevat, een uniek cholesterolverlagend bestanddeel. Plantenstanolesters verlagen de ‘slechte’ cholesterol (LDL) door te verhinderen dat cholesterol door het lichaam opgenomen wordt. Een dagelijkse inname van 1,5 tot 2,4g plantenstanolen helpt de ‘slechte’ cholesterol (LDL) met 7 tot 10% te verlagen in 2 tot 3 weken, zonder de ‘goede’ cholesterol (HDL) in het lichaam aan te tasten. In combinatie met een gezonde voeding en levensstijl dragen Benecol®-voedingsmiddelen bij tot een lagere cholesterol.

Meer informatie over Benecol® vindt u op onze website: www.benecol.be.

Benecol
PAB Benelux
Generaal de Wittelaan 17 bus 12
2800 Mechelen
Belgium